Búcsúzás – búcsúztatás a vízen …a Duna átölel

Amikor eljön a búcsú ideje az mindig fájdalmas, szomorú és elfogadhatatlan. A Duna áramlása, a természet közelsége, a szél és a nap gyönyörű hátteret adnak a búcsúzáshoz. A hajónk, a Dunaföldvár belső terének klasszikus eleganciája méltó helyszíne lehet a búcsúzásnak és megemlékezésnek. Mind a zárt utastérben (mely szellőztethető és külső levegő beszívású légkondicionált), mind a nyitott felső fedélzeten lehetőség van a hangosításra vagy bármilyen zene, hanganyag lejátszására emlékezés perceiben vagy a teljes megemlékezés alatt.

Az utastérben illóolajat párologtatunk, mely segíti az érzelmi feldolgozást és a gyászt. A felső fedélzet részben teljesen nyitott, részben árnyékolt mely lehetőséget ad minden időjárási helyzetben a búcsúzásra.

Szakértő személyzetünk gondoskodik a méltó búcsúról, mely során a új útra induló lélekért szól a lélekharang, terítjük be a vizet virágokkal és tisztlegünk a távozó elött. A visszaforduló hajó, ami folytatja az útját, az élet folytatásának szimbóluma és az út – mely útvonala és hossza a megrendelő igénye szerint változhat – lehetőséget ad a családnak a gyász és szomorúságuk elengedésére, megbékésre.

Igény szerint halotti tor kivitelezését vagy bármilyen vendéglátás lebonyolítását vállaljuk igény szerint.

A búcsúztatás időtartama: 90 perc /120 perc

Férőhely: ültett esemény esetén 70 fő, a hajó teljes befogadóképessége: 130 fő